logo

Referencer

Effektiv online styring fordi Just-in-time er altafgørende

”Med mere end 370 vare- og lastbiler, der er fordelt på over 1500 vareture pr. dag, leverer vi varer til autobranchen i hele landet. Vi leverer varerne mindst 4 gange dagligt, men flere steder op til 6 gange. Just-in-time-levering er derfor et nøgleord for vores kunder.

Vores online system gør os i stand til at styre, dirigere eller omdirigere vores chauffører med meget kort varsel, fordi vi hele tiden ved, hvor de er. I sidste ende kommer det vores kunder til gode i form af Just-in-time-leveringer for at optimere deres forretninger”.

Bent Jørgensen
FTZ Autodele & Værktøj A/S

Sparer masse af tid på materialestyring

”Når en virksomhed som vores skal holde styr på så meget materiel, som vi skal, så er online materialestyringssystemet det helt rigtige. Jeg er ikke det mindste i tvivl om, at vi sparer masser af tid, fordi vi hele nøjagtig ved, hvor vores kostbare materiel, værktøj og maskiner befinder sig. Og i vores verden er tid lig med penge. Vores investering i elektronisk materialestyring har tjent sig ind flere gange”.

Thomas Vahlun
MT Højgaard

Forhandlere

Diims G104

Få styr på dit materiel med DIIMS

DIIMS er verdens mindste og billigste sporingsenhed, der giver dig oplysning om, hvor dit materiel befinder sig.

Login

Hvad er 5Fleet?

Om 5Fleet

5Fleet er kørebog over bilparken, samt sporing af maskiner og materiel - samlet et sted!

Når din 5fleet GPS enhed er installeret i bilen, logger enheden informationer til kørebogen om adresser, kørte kilometer og driftstimer. Informationerne overføres trådløst og helt automatisk til bygningsenheden. Med 5fleet systemet får du via dit eget internet login, adgang til informationerne på en WEB side. Overskueligt og nemt at gå til.

Læs mere...

Genveje

HjemKontakt os

This website is designed for IE8+, Chrome and Firefox with a minimum screen resolution of 1024x768

Javascript is deactivated in your browser! Resulting in a big part of the website is not working.
Activate Javascript or try using another browser